Villarreal heeft nog sprankje hoop op Europees voetbal

10 mei 2014, 21:54

Villarreal heeft nog altijd een sprankje hoop op het grijpen van een ticket voor Europees voetbal. Coach Marcelino en de zijnen wonnen in El Madrigal met 4-0 van Rayo Vallecano en naderen Real Sociedad daardoor tot op twee punten. Sociedad heeft nog twee wedstrijden te spelen, terwijl Villarreal nog één duel speelt, uitgerekend tegen Sociedad.

Villarreal hoefde zich amper in te spannen tegen Vallecano. Nadat Ikechukwu Uche, die deze week niet opgenomen werd in de voorselectie van Nigeria, en Bruno in de eerste helft gezorgd hadden voor een comfortabele 2-0 voorsprong, breidden Jonathan Pereira Rodríguez en Jaume Costa de score in het tweede bedrijf uit. Ondertussen had Vallecano-speler Anaitz Arbilla een rode kaart ontvangen.

Hoewel Sociedad flink in het voordeel is, is het nog niet gespeeld. De nummer zes van de Primera División gaat morgen op bezoek bij nummer vier Athletic de Bilbao, alvorens de clash met Villarreal op het menu staat. Wint Bilbao van Sociedad, dan heeft Villarreal het dus in eigen hand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen