Excelsior en FC Dordrecht naar finale nacompetitie

Ger
11 mei 2014, 16:28

Excelsior en FC Dordrecht hebben zich geplaatst voor de laatste ronde van de nacompetitie. De Kralingers schakelden FC Den Bosch uit, terwijl de Schapenkoppen een maatje te groot waren voor VVV Venlo. De returns eindigen zondag in 2-1. Excelsior en FC Dordrecht hadden de uitwedstrijden ook al met een overeenkomstige uitslag gewonnen (1-3).

De Rotterdamse club moest op het eigen Woudestein wel een achterstand wegwerken. Ralf Seuntjens tekende in de zeventiende minuut voor de openingstreffer van FC Den Bosch. Het doelpunt bracht de spanning weer terug, maar een volledige comeback van de Brabanders bleek niet tot de mogelijkheden te behoren. In de 71ste viel de 1-1 van Lars Veldwijk, wat gelijk de beslissing van het tweeluik betekende. Vlak voor tijd legde de aanvaller ook de eindstand vast. Excelsior stuit in de beslissende ronde op RKC Waalwijk of De Graafschap.

FC Dordrecht mag zich in de laatste ronde gaan opmaken voor een dubbel met de winnaar van het duel tussen NEC en Sparta. Door de uitschakeling van VVV én de degradatie van Roda JC is er komend seizoen geen enkele Limburgse club actief op het hoogste niveau.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen