Ophof: "Ik ben helemaal naar de klote, verschrikkelijk"

11 mei 2014, 23:09

Edo Ophof, de technisch directeur van NEC, is kapot van de degradatie van de Nijmeegse club, die zondag kansloos ten onder ging tegen Sparta Rotterdam. "Ik ben helemaal naar de klote. Dit is verschrikkelijk."

Hoe teleurstellend de degradatie ook is voor NEC, Ophof beseft dat het drama niet zomaar tot stand kwam. "Degradatie ontstaat niet in 24 uur. Daarom moeten alle betrokkenen zichzelf een spiegel voorhouden. We zullen moeten analyseren hoe het zo ver heeft kunnen komen", zegt de technisch directeur volgens De Telegraaf. Zelf is Ophof niet van plan om op te stappen. "Ik ben geen wegloper. Natuurlijk kijk ik ook heel kritisch naar mijn eigen rol, maar het is nog te vroeg om voor wie dan ook aan deze degradatie consequenties te verbinden."

Ophof kan op veel kritiek rekenen bij de fans van NEC, die woedend reageerden op de degradatie van hun favoriete ploeg. "Ik heb de spreekkoren ook gehoord. Natuurlijk is dat niet leuk, maar het hoort wel een beetje bij een club die slecht heeft gepresteerd. Erger vind ik het dat ruiten zijn gesneuveld. Supporters mogen hun ongenoegen ventileren, maar het gebruiken van geweld is daarbij uit den boze", benadrukt Ophof.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen