Scorende debutant David: "Dag om nooit te vergeten"

12 mei 2014, 09:35

Chris David beleefde zondagmiddag op de slotdag van de Premier League het hoogtepunt van zijn nog prille carrière. De 21-jarige middenvelder van Fulham mocht tegen Crystal Palace zijn competitiedebuut maken en schoot in blessuretijd zijn team op 2-2. De Nederlander spreekt in De Telegraaf dan ook van een geweldige dag.

"Dit is een dag om nooit te vergeten", zegt de oud-speler van FC Twente, die na afloop van de wedstrijd een sms uit Hoenderloo ontving. "Patrick Kluivert is mijn trainer geweest bij Jong FC Twente en onder hem ben ik kampioen geworden. Hij is de beste coach die ik ooit heb gehad en het is leuk dat hij me direct een berichtje stuurde. Hij zei dat hij trots op me was."

De treffer van David, die in de 23ste minuut inviel, was van grote schoonheid. "Hier train ik vaak op: van buiten naar binnenkomen en dan met mijn linkerbeen de verre hoek zoeken. Via de onder kant van de lat viel hij binnen", aldus David, die niet de enige Nederlander was aan de kant van Fulham. John Heitinga maakte de negentig minuten vol. "John is mijn mentor", zegt David. "Ik heb veel aan hem te danken. We praten veel, hij helpt me met alles en geeft me advies.''

De fraaie treffer van David:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen