Tottenham Hotspur gebruikt clausule: Sherwood ontslagen

13 mei 2014, 13:35

Tim Sherwood zal volgend seizoen niet meer aan het roer staan op White Hart Lane. De 45-jarige manager is door Tottenham Hotspur ontheven uit zijn functie. Dat meldt de Londense club via de officiële website.

"We kwamen een contract voor achttien maanden overeen. In deze verbintenis was een vertrekclausule opgenomen. Deze heeft de club gebruikt", stellen The Spurs, die aangeven dat ze na het ontslag van André Villas-Boas kozen voor Sherwood, omdat hij zowel de spelers als de club goed kent. De club bedankt de manager voor zijn bewezen diensten en wenst hem veel succes.

Het ontslag van Sherwood betekent dat de Premier League-club op zoek moet naar een nieuwe manager. De naam van Louis van Gaal werd een tijdje geleden al in verband gebracht met de Londense club, die vervolgens hun vizier op Ajax-coach Frank de Boer gericht zouden hebben. "Het seizoen is over en dus moeten we verder kijken. We starten de zoektocht naar een nieuwe coach, die een nieuw elftal gaat bouwen met de getalenteerde en jonge spelers van deze geweldige club."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen