Esteban toch in voorselectie: "Problemen zijn opgelost"

14 mei 2014, 09:15

Doelman Esteban lag geruime tijd in de clinch met Jorge Luis Pinto, de bondscoach van Costa Rica, maar de problemen zijn opgelost. Dat zegt de keeper van AZ in gesprek met De Telegraaf. Esteban zei eerder niet naar het WK te gaan, maar zit nu toch in de voorselectie.

"Hij is naar Nederland gekomen en we hebben elkaar onze excuses aangeboden", legt de sluitpost uit. "De problemen zijn opgelost. In het verleden heb ik inderdaad gezegd dat ik niet mee zou gaan, maar toen was er ook geen enkel perspectief. Nu ga ik graag mee."

"Onze ruzie liep uit op een persoonlijk gevecht, waar het feitelijk slechts een probleem was", vervolgt de 25-jarige doelverdediger. "We hebben het besproken en de coach zei: 'het beste is het te vergeten. Laten we een nieuwe start maken'. Nu zijn we vrienden. Ik zei hem: 'Als je het WK wilt winnen, moet je mij meenemen'."

Overigens is het nog niet helemaal zeker dat Esteban komende zomer op het WK te bewonderen zal zijn. De keeper van AZ is één van de vier doelmannen in de voorselectie. "Ze zijn alle drie erg goed. Als het dit WK niet lukt, dan ga ik voor het volgende WK."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen