PSV wil Depay houden en 'maakt zich zorgen' over Maher

14 mei 2014, 09:31   Bijgewerkt: 14 mei 2014, 11:17

Memphis Depay kan zich komende zomer met een sterk WK met Oranje in de kijker spelen bij andere clubs, maar PSV wil de buitenspeler niet van de hand doen. De Eindhovense club wil de aanvaller minimaal nog één jaar binnenboord houden.

"Het is onze intentie om hem nog een jaar bij PSV te houden", zegt PSV-directeur Tiny Sanders tegen De Telegraaf. "In principe werken we niet mee aan een vertrek. Behalve als er een exceptioneel bod komt dat we niet kunnen weigeren. Memphis moet gewoon nog één jaar knallen bij ons om dan naar een echt grote club te kunnen gaan." PSV hoopt naast Depay ook rechtsback Santiago Arias te behouden.

Waar Depay een prima seizoen kende, viel topaankoop Adam Maher in negatieve zin op bij PSV. De middenvelder kende een uiterst moeizaam debuutseizoen in Eindhoven en heeft zijn grote belofte vooralsnog niet in kunnen lossen. "Het zou naïef zijn om te zeggen dat we ons geen zorgen maken over hem na het afgelopen seizoen", zegt Sanders. "Natuurlijk doen we dat wel. Maar hij is en blijft een intrinsiek goede voetballer. Iedereen is het erover eens dat hij geweldig kan voetballen."

De beleidsbepaler verwacht komend seizoen veel meer van Maher. "Ook weet hij wat hij anders moet doen. Maar het zal komend seizoen wel moeten gebeuren. Nu kun je nog zeggen, dat het een kwestie van aanpassing is geweest, maar als hij nog zo'n seizoen draait moet je concluderen dat hij een miskoop is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen