Excelsior-coach Dijkhuizen: "Er is veel vertrouwen bij ons"

14 mei 2014, 14:44

Excelsior rekende vorige week af met FC Den Bosch en mag zich gaan opmaken voor de finale van de play-offs tegen RKC Waalwijk. Morgen (donderdag) hopen de Kralingers in het thuisduel een grote stap naar de Eredivisie te zetten. Trainer Marinus Dijkhuizen is vol vertrouwen. 

"Het is deze week genieten, je merkt aan alles dat er veel op het spel staat", zegt trainer Dijkhuizen tegen RTV Rijnmond. De trainer vindt het niet gek dat zijn ploeg in de finale staat. "We hebben goed gespeeld na de winterstop en veel gescoord. Daarom is het logisch dat wij de finale gehaald hebben. We staan nu voor de cruciale duels met RKC. Het gaat spannend worden, maar natuurlijk ook erg interessant."

Dijkhuizen denkt dat zijn equipe in goede vorm aantreedt tegen de eredivisionist. "Er is veel vertrouwen in de ploeg. Alle voorwaarden zijn aanwezig om weer goed te presteren. Wij spelen thuis en gaan gewoon ons eigen spel spelen", stelt de coach, die niet op de 'nul' gaat spelen. "Wij wil graag de nul houden, maar gaan niet alleen daarop spelen. Dat past ook niet bij onze ploeg. 0-0 zou geen rare uitslag zijn en 1-0 winst is zelfs een topuitslag. Er is nu maar één ding dat telt en dat is de Eredivisie halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen