Kruys adviseert huurling Gladon: "Ik zou niet spelen"

15 mei 2014, 08:04

Donderdagavond (18.45 uur) staat er voor FC Dordrecht-speler Paul Gladon een bijzonder affiche op het menu. De spits komt momenteel op huurbasis uit voor de Dordtenaren en ontmoet in de finale van de play-offs uitgerekend zijn eigenlijke werkgever Sparta Rotterdam. Gert Kruys, de coach van Sparta, raadt Gladon aan om buiten de lijnen te blijven.

"Als ik Paul was, zou ik niet spelen", zegt Kruys in De Telegraaf over de aparte situatie. "Die jongen kan het nooit goed doen. Ik heb onlangs een goed gesprek met hem en Leo Beenhakker gehad. Paul heeft zich uitstekend ontwikkeld en we hebben plannen met hem. In juni sluit hij weer aan bij de groep", geeft de coach van de Kasteelclub aan.

Het ligt echter in de lijn der verwachting dat de 22-jarige Gladon gewoon de weide in zal gaan. "Dat snap ik ook wel weer. Paul heeft zijn waarde bewezen en dan is het logisch dat Harry van den Ham zegt dat hij het belang van FC Dordrecht dient. Hoe ik zou reageren als hij scoort? Laten we niet gaan speculeren en eerst zien hoe de wedstrijd loopt", besluit Kruys.

Dordrecht besloot reeds om Gladon tot en met het einde van deze week niet met de media te laten praten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen