Beto over Sevilla: "Weinig ervaring, maar veel kwaliteit"

15 mei 2014, 09:59

Woensdagavond moesten strafschoppen beslissing brengen in de eindstrijd van de Europa League tussen Sevilla en Benfica. Voor een doelman dé kans om zich te onderscheiden. Dit lukte Beto, de goalie van Sevilla, die twee strafschoppen wist te keren. De 32-jarige doelman was uitzinnig van vreugde, na de gewonnen finale.

Benfica-aanvallers Oscar Cardozo en Rodrigo zagen hun penalty gekeerd worden door Beto, die daarmee een glansrol vervulde in de Europa League-titel van Sevilla. De sluitpost heeft niet echt een geheim, zo geeft hij aan. "Je kan nooit echt voorspellen wat er gaat gebeuren. Je gaat op het laatste moment gewoon op je instinct af. Je hebt kracht nodig in je voeten, om te springen", geeft Beto aan op UEFA.com.

"We wisten dat Benfica een geweldig team heeft, maar we hebben alles gegeven. Het geluk was in de strafschoppenserie aan onze zijde", vervolgt Beto, die denkt dat er nog veel rek zit in de jonge selectie van Sevilla. "Dit team is heel gretig om door te groeien. Het is nog jong. We hebben weinig ervaring, maar veel kwaliteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen