'Go Ahead meldt zich op Woudestein voor topscorer'

15 mei 2014, 15:04

Go Ahead Eagles wil de gelederen graag versterken en ziet Lars Veldwijk hiervoor als een geschikte kandidaat. De Deventenaren hebben zich reeds bij Excelsior gemeld voor de topscorer van de Jupiler League. Dat meldt RTV Oost.

Veldwijk, 22 jaar oud, werd vorig jaar ook al nauwlettend in de gaten gehouden door de Eagles, maar opteerde toen voor een overstap naar Excelsior, dat deze week in de finaleronde van de play-offs op RKC Waalwijk stuit. De spits was dit seizoen maar liefst goed voor dertig competitiedoelpunten.

Naar verluidt zijn er meer kapers op de kust voor Veldwijk. Onder meer FC Utrecht en sc Heerenveen zouden ook heil zien in de komst van de goalgetter.

Naast Veldwijk heeft Go Ahead haar oog laten vallen op een tweetal talenten. "Ik sluit niet uit dat we morgen al een naam kunnen presenteren", zegt voorzitter Edwin Lugt. "Dat is overigens geen gevestigde naam", benadrukt hij. Go Ahead zag Erik Falkenburg, dit seizoen gehuurd door de club uit Deventer, vandaag (donderdag) op transfervrije basis naar NAC Breda verkassen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen