Woedende Erwin Koeman: "Ik ben er klaar mee"

Ger
15 mei 2014, 23:10

RKC Waalwijk dreigt uit de Eredivisie te vallen na de 2-0 nederlaag bij Excelsior in de finaleronde van de nacompetitie. Trainer Erwin Koeman zag dat de Brabanders ondermaats presteerden en is woedend op zijn spelers.

"Ik kijk vaak in de spiegel. Ik ben eindverantwoordelijk en dan is dit heel pijnlijk. Wij hebben gruwelijke problemen om het spel te maken", baalt Koeman voor de camera van de NOS. De oud-international ging in de rust en na de wedstrijd flink tekeer tegen zijn spelers. "Ik heb mezelf als trainer nog nooit zo gezien. Ik ga de inhoud daarvan nu niet aan de grote klok hangen, maar de spelers weten hoe ik erover denk."

"Als je niet met je hart speelt, kan je ook van een amateurclub verliezen. Blijkbaar hebben we moeite om in dit soort wedstrijden alles te geven", verzucht Koeman. "Voor de wedstrijd hebben we er alles aan gedaan om het duel te kunnen winnen, maar als je de wedstrijd dan ziet dan vraag je af: kunnen we wel beter?"

"Het gaat om veel geld, als je dat zo gaat weggooien, dan ben je geen profvoetballer waardig. Ik hoef niks meer te zeggen. Ik ben er klaar mee. Ik heb in de rust en na de wedstrijd alles verteld. Als ze het nu nog niet weten..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen