Ontslagen Steijn: "ADO-directeur zou ook opstappen"

Ger
16 mei 2014, 09:28

Maurice Steijn is verrast dat Piet Jansen nog steeds op zijn plek zit bij ADO Den Haag. De oefenmeester werd zelf in februari op straat gezet door de nummer negen van de Eredivisie. Jansen had vlak voor het ontslag van Steijn nog gezegd dat als de oefenmeester moest vertrekken, hij zelf ook zou opstappen.

Dat laat Steijn weten tegen Omroep West, in een interview dat zaterdag wordt uitgezonden. Volgens de coach zei zijn directeur na de nederlaag tegen NEC het volgende: "'Het slechtste wat wij nu kunnen doen is jou ontslaan. Zeker na alles wat je vorig jaar bereikt hebt. Dat gaan wij onder mijn leiding absoluut niet doen.' Hij leek mij heel integer. Sterker nog. Hij zei: op het moment dat ik jou moet ontslaan, dan stap ik zelf ook op. Dat heeft hij in de gang bij de kleedkamer gezegd."

Steijn zag desondanks dat Jansen op zijn positie bleef zitten. "Ik heb daar alle begrip voor, maar zeg dan: ik kon niet anders. Ik moet ook mijn baan behouden, want ik moet ook mijn hypotheek betalen en mijn vrouw moet ook boodschappen bij de Albert Heijn doen. Dan ben je een kerel en heb ik respect voor je, maar niet na een maand eens zeggen, zullen we eens koffie drinken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen