Thorgan Hazard verkozen tot beste speler in België

16 mei 2014, 15:15

Met Zulte Waregem grijpt Thorgan Hazard dit seizoen naast de hoofdprijzen, maar hij kan wel een individuele trofee aan zijn erelijst toevoegen. De huurling van Chelsea is door zijn collega's in België verkozen tot beste speler van de Jupiler Pro League.

De 21-jarige middenvelder bleef Michy Batshuayi (Standard Luik) en Hans Vanaken (Lokeren) voor. In totaal brachten 310 spelers van de zestien clubs hun stem uit. Hazard is trots op de onderscheiding, zo zegt hij tegen Het Nieuwsblad. "Het is een bijzondere eer door de collega's te worden verkozen tot beste speler van het seizoen. Ik ben trots op een erelijst te staan met Carlos Bacca en Ivan Perisic."

"De concurrentie was ook niet mals", vervolgt de Belg. "Harbaoui en Batshuayi scoorden aan de lopende band, Lestienne is een topspeler en hoe Vanaken zich manifesteerde, was indrukwekkend. Ik ben heel trots." Overigens zal Hazard, in tegenstelling tot broer Eden, waarschijnlijk komende zomer niet naar het WK gaan. Hij zit niet in de selectie van De Rode Duivels, maar staat wel op de schaduwlijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen