'Zestien spelers vertrekken bij gedegradeerd NEC'

20 mei 2014, 08:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NEC gaat er vanuit dat het voor komend seizoen een compleet nieuwe selectie moet samenstellen. De kans is groot dat maar liefst zestien spelers de club deze zomer verlaten, meldt Dagblad de Gelderlander.

Het vertrek van vijf spelers, Dennis Gentenaar (gestopt), Marnick Vermijl (gehuurd van Manchester United), Danzell Gravenberch (gehuurd van Ajax) en de transfervrije Ryan Koolwijk en Geoffrey Castillion, staat al vast. Daarnaast sturen Sören Rieks, Kevin Conboy, Lasse Nielsen, Michael Higdon en Jakob Jantscher aan op een breuk, deze spelers zouden al in gesprek zijn met andere clubs. Ook de Iraniër Alireza Jahanbakhsh zal na het komende WK hoogstwaarschijnlijk vertrekken, terwijl de Duitsers Tobias Haitz en Christoph Hemlein, de Belg Seydina Diarra, de Slowaak Samuel Stefanik en de IJslander Victor Pálsson geen toekomst meer hebben in Nijmegen. Deze spelers zijn zich volgens de regionale krant inmiddels ook aan het oriënteren op de markt.

Of middenvelders Youri Loen en Marcel Stutter wel toekomst hebben in Nijmegen, is niet duidelijk. Beide spelers zijn transfervrij. Loen maakte het afgelopen half jaar indruk bij FC Dordrecht, dat hem huurde van NEC.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen