Van den Brom in beeld als bondscoach Griekenland

Ger
20 mei 2014, 23:00

John van den Brom is een kandidaat om de nieuwe bondscoach van Griekenland te worden. De WK-deelnemer neemt na het toernooi in Brazilië afscheid van de Portugees Fernando Santos. Inmiddels heeft Van den Brom al een onderhoud met de Griekse voetbalbond achter de rug.

"Dat was een goed gesprek. De plannen zien er uitstekend uit. Het is nu afwachten, maar ik zie het wel zitten. Anders zou ik niet gaan praten", aldus de 47-jarige Van den Brom in het AD. De Amersfoorter zit momenteel zonder werkgever. In maart werd hij ontslagen door Anderlecht. Griekenland wil een bondscoach voor twee jaar vastleggen. De verrassende Europees kampioen van 2004 ziet voor de nieuwe keuzeheer een traject tot en met het EK in Frankrijk in 2016. De Grieken zijn ingedeeld bij Hongarije, Roemenië, Finland, Noord-Ierland en de Faeröer eilanden.

"En de kans dat je nu de eindronde haalt is nu groter omdat er meer landen meedoen aan het EK", weet Van den Brom. "Ook de nummers twee plaatsen zich en de beste nummers drie spelen een barrage. Het kan dus een interessante klus worden. Het is nu even afwachten. Volgende week hoor ik meer."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen