Boschker: "Geweldige dag, één om nooit te vergeten"

Ger
21 mei 2014, 09:53

Sander Boschker beëindigde dinsdagavond zijn profloopbaan. De 42-jarige keeper speelde voor 30.000 toeschouwers in de uitverkochte Grolsch Veste een afscheidswedstrijd, tussen een kampioenselftal en de FC Twente Legends.

Boschker deed bij beide teams een helft mee. De kampioenen wonnen uiteindelijk met 7-4, mede door een benutte strafschop van de hoofdpersoon. Voor aanvang van de wedstrijd werd bij de hoofdingang van het stadion een standbeeld van Boschker onthuld. De doelman, die sinds 1989 op één jaar bij Ajax na zijn hele carrière voor FC Twente speelde, is in brons vereeuwigd naast oud-ploeggenoot Blaise Nkufo.

"Ik heb twee fantastische bekers gewonnen en natuurlijk het kampioenschap. Die pakken ze ons nooit meer af. Iedereen die dit heeft geregeld, wil ik daarvoor bedanken. Het was een geweldige dag, één om nooit te vergeten", aldus Boschker op de website van FC Twente. "Ook wil ik mijn familie bedanken, mijn moeder, broers en zussen. Die hebben ervoor gezorgd dat ik altijd met beide benen op de grond ben blijven staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen