'Ik zal een transfer van Van der Vaart niet blokkeren'

22 mei 2014, 21:17

De man die Rafael van der Vaart twee jaar geleden van Tottenham Hotspur naar Hamburger SV haalde, is bereid de Nederlander naar het Turkse Besiktas te laten vertrekken. De Duitse miljardair Klaus-Michael Kühne leende HSV acht miljoen euro om de transfer van dertien miljoen euro mogelijk te maken.

"Rafael van der Vaart moet op korte termijn weten waar hij aan toe is. Ik zal een eventuele transfer van Rafael naar Besiktas niet in de weg staan. Rafael moet snel duidelijkheid hebben waar hij zal spelen volgende seizoen. Hij moet op het WK zonder sores aan zijn hoofd een succesvol toernooi met Nederland kunnenspelen", aldus de 76-jarige Kühne tegenover Bild.

De eigenaar van een logistiek bedrijf verwacht dat Van der Vaart uit Duitsland zal vertrekken. "Uiteindelijk beslist Rafael zelf of hij zijn contract bij HSV (tot 2015, red.) uitdient. Gezien het feit dat de club zich nog niet gemeld heeft om het contract open te breken lijkt een overgang naar Turkije steeds dichterbij te komen. Maar wat Rafael ook beslist, hij heeft onze zegen", besluit Kühne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen