FC Utrecht plukt jonge verdediger weg bij Feyenoord

23 mei 2014, 09:08

Jeff Hardeveld vertrekt deze zomer bij Feyenoord. De 19-jarige verdediger stapt over naar FC Utrecht, meldt de ploeg uit de Domstad. Hardeveld heeft bij FC Utrecht een contract voor twee seizoenen getekend, met optie voor nog een jaar. Hij sluit in eerste instantie aan bij het beloftenelftal.

"Jeff is een talentvolle, voetballende verdediger die de keuze had uit diverse clubs en de mogelijkheid had om bij Feyenoord een nieuw contract te tekenen. Hij kiest echter bewust voor FC Utrecht en de plannen die wij met hem hebben. Wij zien in hem veel potentie", zegt Hoofd Opleidingen en Technisch Manager Henny Lee van FC Utrecht. "Jeff is een voetballende verdediger. Opbouwend en verdedigend sterk. Hij beschikt daarnaast over een goede traptechniek. Zijn manier van voetballen past goed bij de spelintenties die wij bij FC Utrecht hebben."

Hardeveld zet tot dusver twee keer op de bank bij Feyenoord, een debuut in de hoofdmacht bleef nog uit. De voormalig jeugdinternational is blij met zijn overstap naar de Galgenwaard. "FC Utrecht gaf mij direct een goed gevoel. De cultuur die bij FC Utrecht heerst, is mij bekend. Die is vergelijkbaar met de cultuur bij Feyenoord. Warmte, het voelde direct goed. Dus, ik hoefde niet lang na te denken om bij FC Utrecht te tekenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen