Feyenoord bevestigt akkoord: "Lex is heel belangrijk"

23 mei 2014, 10:02

Lex Immers blijft definitief Feyenoorder. De Rotterdamse club bevestigt op haar website dat de aanvallende middenvelder zijn contract verlengd heeft, tot de zomer van 2017. "Hij heeft een geweldig seizoen achter de rug, waarin hij van grote waarde was voor het team", zegt directeur Martin van Geel.

Feyenoord nam Immers twee jaar geleden, in de zomer van 2012, over van ADO Den Haag. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een belangrijke pion in het elftal. "Op het moment dat ik de overstap maakte naar Feyenoord, heb ik wat tijd nodig gehad om hier te wennen", zegt de 27-jarige Immers op de clubsite. "Na een moeizaam begin ging het steeds beter. Vanaf het begin heb ik vrijwel alles gespeeld en ik voelde de waardering groeien, ook van het publiek. De steun van het legioen is fantastisch, zeker in dat opzicht is Feyenoord in mijn ogen de grootste club van Nederland. Inmiddels heb ik het hier echt ontzettend naar mijn zin en voel ik me helemaal op mijn plek bij Feyenoord. Voor mij was dat een van de voorwaarden om hier langer te blijven. Ik ga eerst op vakante, maar ik kijk nu al uit naar de eerste training en de voorrondes van de Champions League."

"Lex werd vanaf zijn komst naar Feyenoord in 2012 direct een vaste basisspeler en heeft sindsdien een sterke ontwikkeling doorgemaakt", vult technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord aan. "Hij heeft een geweldig seizoen achter de rug, waarin hij van grote waarde was voor het team. Niet alleen dankzij zijn doelpunten en assists, maar ook omdat hij een echte aanjager was voor het elftal. Lex is een heel belangrijke speler voor dit Feyenoord en we zijn dan ook hartstikke blij dat we hem langer aan de club hebben gebonden."

Naar verluidt hengelden diverse Engelse en Duitse clubs naar de diensten van Immers. Sinds zijn komst naar de Kuip speelde de aanvallende middenvelders 64 competitiewedstrijden, hij was daarin goed voor 24 goals.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen