FC Utrecht blij met komst Van den Ham en Koevermans

23 mei 2014, 13:17

Naast Harry van den Ham, die overkomt van FC Dordrecht, maakt ook Danny Koevermans komend seizoen deel uit van de technische staf van FC Utrecht. De oud-spits, die onlangs wegens aanhoudend blessureleed een punt achter zijn actieve carrière zette, treedt als spitsentrainer in dienst bij de club.

Koevermans, als speler actief voor onder meer AZ en PSV, maakte de afgelopen periode al kennis met zijn nieuwe functie. Deze kennismaking beviel van beide kanten goed, zegt algemeen directeur Wilco van Schaik op de clubsite. "Danny heeft bewezen op detailniveau waarde toe te voegen aan de kwaliteiten van onze spitsen. Tijdens trainingen, maar ook in één op één gesprekken en analyses met onze spitsen. Met zijn rijke carrière, en daardoor zijn ruime ervaring, is hij iemand die onze spitsen verder kan brengen en door kan ontwikkelen."

De nieuwe staf staat onder leiding van hoofdcoach Robbie Alflen. Hij krijgt Van den Ham als assistent naast zich. Van Schaik is blij met de komst van Van den Ham. "Iedere ploeg die hij in het verleden onder zijn hoede had, speelde attractief voetbal met aanvallende intenties. Met als beste voorbeeld het aanvallende en effectieve voetbal dat FC Dordrecht dit seizoen onder zijn leiding heeft gespeeld. Dat is wat ons aanspreekt in hem. Hij deelt de visie van Robby en Co, en dus die van de club, en kan ons verder helpen in het bewerkstelligen van de speelstijl die wij voor ogen hebben. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij onze hoofdtrainer meer dan bijstaan en aanvullen. Harry bezit daarnaast onderscheidende eigenschappen, waarmee hij ons als club verder helpt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen