Buijs neemt definitief afscheid van NAC Breda

Ger
23 mei 2014, 20:27

Jordy Buijs heeft een punt gezet achter zijn verblijf bij NAC Breda. De 25-jarige verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, vertrekt transfervrij uit het Rat Verlegh Stadion. Een driejarige aanbieding van NAC heeft hij terzijde geschoven.

"Ik ben de laatste tijd wel aan het twijfelen geslagen, maar ik voel dat ik toe ben aan nieuwe omgeving en een nieuw avontuur", zegt Buijs tegen BN/DeStem. "Ik heb van NAC een goede aanbieding gehad, maar iedereen die mij kent, weet dat het financiële plaatje niet mijn prioriteit is." De Ridderkerker speelde drie seizoenen voor NAC. Hij kwam in 2011 transfervrij over van De Graafschap.

Buijs heeft aanbiedingen op zak van FC Groningen en ADO Den Haag. "Er is ook interesse uit het buitenland, maar een beslissing heb ik nog niet genomen waar ik volgend seizoen speel. Om niemand meer in onzekerheid te laten en mijn geloofwaardigheid behouden wilde ik nu eerst naar buiten brengen dat ik vertrek bij NAC. Op deze manier hoop ik het goed af te kunnen sluiten en hier door de voordeur te kunnen vertrekken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen