Robben: "Ik blijf bij Bayern München. Klaar. Punt"

24 mei 2014, 09:35

Een hereniging in clubverband tussen Arjen Robben en Louis van Gaal blijft uit. De aanvaller van Bayern München laat weten niet te zullen overstappen naar Manchester United, de club waar huidig Oranje-bondscoach Van Gaal na de zomer aan de slag gaat.

Van Gaal haalde Robben in 2009 naar Bayern München en momenteel hebben de twee bij het Nederlands elftal opnieuw met elkaar te maken. Dat beide mannen een goede band hebben, is geen geheim. Het is voor Engelse en Duitse boulevardkranten zelfs voer om te speculeren over een transfer van Robben naar Manchester United.

"Dat is geen optie", zegt Robben echter resoluut tegen De Telegraaf. "Ik blijf bij Bayern München. Klaar. Punt. Overigens kan ik me ook niet voorstellen dat Bayern me kwijt wil. Ik heb net mijn contract verlengd en we zijn blij met elkaar."

"Kijk, het is heel anders als je niet helemaal happy bent. Dan zou ik er zeker open voor staan, omdat ik met Van Gaal een fantastische periode bij FC Bayern had en weet wat ik aan hem heb. Hij is heel belangrijk voor mijn carrière. Maar goed, het feit is nu dat ik bij een club zit waar mijn gezin en ik het fantastisch naar ons zin hebben. De kans is nul procent dat ik de overstap maak."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen