Real-voorzitter Pérez: "Voor de spelers en de fans"

25 mei 2014, 16:28

Florentino Pérez kan zijn geluk niet op, na het binnenhalen van La Décima, de tiende Europese titel in de clubhistorie van Real Madrid. De voorzitter van Los Merengues sprak vol lof over de spelers, de staf en de fans van de Madrileense grootmacht.

"Deze trofee is voor de spelers en de fans, die het voor elkaar hebben gekregen om de magische Décima binnen te halen. Ik ben erg trots op het feit dat ik voorzitter ben van deze club", sprak Pérez na de Champions League-finale tegen Atlético Madrid (4-1 na verlenging). De preses van Real stak de loftrompet over coach Carlo Ancelotti. "Hij is gekomen en heeft ons de Décima bezorgd in zijn eerste jaar. Er is geweldig werk verricht."

De voorzitter was Sergio Ramos dankbaar voor zijn belangrijke doelpunt, in de blessuretijd van de wedstrijd. "De goal hing niet in de lucht, maar Sergio Ramos - bezig aan zijn beste seizoen ooit - bezorgde de fans van Real een groot plezier", aldus Pérez, die ook complimenteus was over Atlético: "Ze hebben een geweldig seizoen gehad. Ze maakten het ons erg moeilijk."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen