NEC bevestigt vertrek Janssen: "Geen vertrouwen"

27 mei 2014, 13:11   Bijgewerkt: 27 mei 2014, 16:38

NEC heeft officieel bevestigd dat het de samenwerking met Anton Janssen per direct beëindigt. De degradant neemt 'in goed overleg' afscheid van de coach, die afgelopen seizoen al na drie wedstrijden werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Alex Pastoor.

Aan het ontslag van Janssen liggen de tegenvallende resultaten en de daaruit voortvloeiende degradatie naar de Jupiler League ten grondslag. De clubleiding van NEC heeft naar eigen zeggen 'een grondige analyse uitgevoerd van het technisch beleid' en daarbij ook gesprekken gevoerd met alle betrokkenen van de club. Op basis hiervan is geconcludeerd dat de maatregel noodzakelijk is.

"Met Anton zijn verschillende constructieve gesprekken gevoerd, wat uiteindelijk heeft geleid tot de conclusie dat er wederzijds geen vertrouwen is in een succesvolle samenwerking in de toekomst", zegt Ton van Gaalen, de voorzitter van de Raad van Commissarissen, op de officiële clubsite. "De komende weken ligt de focus op de bezetting van de technische staf van komend seizoen, om vervolgens spoedig invulling te geven aan het nieuwe technisch beleid met als primair doel een snelle terugkeer naar het hoogste niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen