Ancelotti vindt Inzaghi bij uitstek geschikt voor Milan

27 mei 2014, 15:21

Real Madrid-coach Carlo Ancelotti vindt het een goede zaak dat Filippo Inzaghi waarschijnlijk de nieuwe coach van AC Milan wordt. Dinsdagochtend meldde La Gazzetta dello Sport dat Clarence Seedorf ontslagen zal worden bij de Rossoneri en in de optiek van Ancelotti is Inzaghi een uitstekende vervanger.

Seedorf en Inzaghi speelden jarenlang samen in de hoofdmacht van Milan. Het tweetal won in 2003 en 2007 de Champions League, met Ancelotti als trainer. Nu Pippo het trainersstokje bij Milan van onze landgenoot lijkt over te nemen, kan hij op de nodige steun van zijn voormalig coach rekenen. "De enthousiasme van Inzaghi is fantastisch. Hij heeft ook al ervaring opgedaan, bij de beloften van Milan", zegt Ancelotti in gesprek met ANSA.

"Hij beschikt over de eigenschappen die nodig zijn. Hij kent tevens het klimaat. Mocht hij de nieuwe coach van Milan worden, dan wens ik hem veel succes", vervolgt Ancelotti, die denkt dat Inzaghi kan groeien in het vak. "Niemand heeft veel ervaring bij de start van zijn carrière. Dit heeft tijd nodig. Het belangrijkste is dat je kijk op het spelletje hebt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen