Ronaldo voegt zich bij WK-selectie Portugal

29 mei 2014, 18:26

Cristiano Ronaldo heeft zich bij de WK-selectie van Portugal gevoegd. Samen met Real-ploeggenoten Pepe en Fabio Coentrao meldde CR7 zich donderdag in het Portugese Obidos, meldt het Spaanse AS.

Het drietal kreeg langer rust vanwege de Champions Leaguefinale van afgelopen zaterdag. Daarin werd stadgenoot Atlético met 4-1 verslagen.

Ronaldo had de voorbije periode last van een hamstringblessure, maar speelde desondanks de volledige 120 minuten in de finale. In de slotminuut maakte hij vanaf de strafschopstip het laatste doelpunt.

Portugal komt op 16 juni voor het eerst in actie op het WK. Duitsland is dan de tegenstander. Op 6 juni oefent de ploeg van bondscoach Paulo Bento eerst nog tegen Mexico. Voordat de ploeg naar Brazilië afreist, wacht op 10 juni ook nog een ontmoeting met Ierland.