Depay wil spelen tegen Ghana: "Voel me halfbloed"

31 mei 2014, 09:14

Voor Memphis Depay staat er vanavond (zaterdag) een bijzonder duel op het programma. De aanvaller speelt met het Nederlands elftal een oefenwedstrijd tegen Ghana, het land waar hij een band mee heeft.

"Het is een heel bijzonder duel, omdat mijn vader uit Ghana komt. Ik voel me ook een echte halfbloed", legt de buitenspeler van PSV en Nederland uit in De Telegraaf. "Ik ben één keer in Ghana geweest, maar ik was toen jong en weet er niet meer veel van. Ik heb van de Afrikaanse voetballers wel gehoord dat het een prachtig land is. Sterren als Didier Drogba verblijven ook vaak in Ghana als ze niet hoeven te voetballen. Ik zou graag nog eens die kant opgaan", aldus Depay.

"Het is jammer dat ik net tweede ben geworden in de Talent van het Jaar-verkiezing en niet heb gewonnen", vervolgt de aanvaller. "Anders had ik een Cruyff Court mogen laten aanleggen. En dat had ik voor de kinderen graag in Accra gedaan. Hopelijk kan het volgend jaar nog. Maar ook al win ik de Johan Cruijff Prijs niet, dan wil ik alsnog iets voor Ghana betekenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen