Ten Rouwelaar kritisch op NAC: "Hele club heeft gefaald"

31 mei 2014, 15:29

Jelle ten Rouwelaar is absoluut niet te spreken over de prestaties van NAC Breda van afgelopen seizoen. De ploeg van trainer Nebojsa Gudelj presteerde uiterst moeizaam in de tweede seizoenshelft en sloot het seizoen af als vijftiende. 

"De hele club heeft gefaald. Van boven tot onder", begint de sluitpost zijn relaas tegen BN De Stem. "Ik vind dat de club zich opener mag presenteren. Niet zo krampachtig als nu het geval is. Wij zijn gewoon NAC en moeten transparanter durven zijn. Geen besloten trainingen meer. Wat hebben we te verbergen?"

NAC Breda werd afgelopen seizoen vijftiende en wist de play-offs maar net te ontlopen. "De structuur aan de topsportkant moet veranderen", vindt de ervaren keeper. "Iedereen moet één doel hebben: iedere dag beter worden. Als een speler naar NAC gaat, moet hij weten: daar kan ik beter worden. Ik mis de bereidheid om te investeren in je eigen carrière. Dat is niet iets van nu, maar van een paar jaar al. Die cultuur moet er hier uit. Als je niet mee wil en niet de bereidheid hebt om iedere dag volle bak te trainen, blijf je achter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen