Oud-Feyenoorder Heus wordt jeugdcoach bij FC Utrecht

2 juni 2014, 08:45

Ruud Heus gaat als jeugdtrainer aan de slag bij FC Utrecht. De voormalig verdediger, de afgelopen jaren al als individueel trainer en scout aan de club verbonden, krijgt komend seizoen de leiding over FC Utrecht onder 16. "Hij deed goed werk", zegt Hoofd Opleidingen en Technisch Manager Henny Lee over Heus.

Als speler stond Heus tussen 1986 en 1996 onder contract bij Feyenoord, hij begon en eindigde zijn carrièrre bij AZ. Nadat hij zijn loopbaan in 1997 beëindigde, trainde hij diverse jeugd- en amateurclubs.

Met de komst van Heus, en ook Antal Vergeer (FC Utrecht onder 13) en Nick Vreeman (onder 9), heeft FC Utrecht zijn staf van de jeugdacademie voor komend seizoen rond. "We hebben met deze trainers aantoonbaar kennis en specialisme in huis gehaald, en hebben wederom een goede mix van voormalig spelers van FC Utrecht, die de clubcultuur dus goed kennen, trainers met een voetbalverleden bij andere betaaldvoetbalclubs en trainers van buitenaf met specifieke kwaliteiten aan ons weten te binden", stelt Lee tevreden vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen