Ten Hag ziek van mislopen promotie Bayern

2 juni 2014, 21:01

Erik ten Hag baalt van het mislopen van promotie naar de 3. Bundesliga met Bayern München amateurs. In de return van de play-offs tegen Fortuna Köln werd het 2-1. Dat was niet genoeg na het 0-1 verlies in de heenwedstrijd.

"Zeg maar gerust dat ik er doodziek van was. Zondag kwam Bayern op 2-0, dan mag het eigenlijk niet meer verkeerd aflopen. Maar diep in blessuretijd had onze verdediging een enorme black-out, waardoor alsnog die 2-1 werd gemaakt. In een paar minuten tijd belandden wij van de ene in de andere emotie", vertelt een aangeslagen Ten Hag aan VI.

Ten Hag moet opnieuw beginnen: "Dus 36 wedstrijden in de Regionalliga Bayern spelen, kampioen worden en uiteindelijk een play-off spelen tegen een andere kampioen. Dat is nu eenmaal de opzet, als kampioen promoveer je niet rechtstreeks naar de 3. Liga."

Ten Hag verwacht de nodige wijzigingen in zijn selectie voor komend seizoen: 'De selectie zou sowieso veel veranderingen ondergaan, er zullen dertien, veertien spelers vertrekken. Al waren sommige jongens wel gebleven als Bayern naar de 3. Liga was gepromoveerd. Mogelijk kiest de leiding ervoor enkele grote talenten te verhuren', aldus de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen