Van Geel baalt van geruchten: "Pas één bod ontvangen"

3 juni 2014, 12:45

Feyenoord-directeur Martin van Geel ontkent dat zijn ploeg op het punt staat om één of meerdere spelers te verkopen aan een buitenlandse club. In de wandelgangen wordt volop gespeculeerd over de toekomst van met name Stefan de Vrij en Daryl Janmaat, maar volgens Van Geel is het nog altijd rustig. Pas één buitenlandse club heeft zich met een officieel bod gemeld in de Kuip, benadrukt hij op de clubsite.

"Die Italiaanse club heeft een voorstel gedaan, maar wat ze bieden is door ons als onvoldoende beoordeeld. Waarna, eveneens in weerwil van allerlei berichten, ook hierover inmiddels al meer dan een week geen contact is geweest", aldus de beleidsmaker. "Momenteel is het vooral wat betreft Feyenoord in de media echter allemaal wel erg wild. We merken dat een deel van de achterban daar onnodig onrustig van wordt."

De directeur erkent dat de kans groot is dat één of meer spelers vertrekken, maar alleen tegen de juiste prijs. "We hoeven niet te verkopen, want we zitten in categorie 3, maar we begrijpen dat sommige spelers deze zomer misschien de stap naar het buitenland willen maken. Echter, tot nu toe is het dus allemaal zeer overzichtelijk. Het leek me echter goed eenmalig de huidige stand van zaken openbaar te maken, zodat onze supporters weten dat ze alle verhalen die rondzingen met een flinke korrel zout moeten nemen. Als er dan straks echt iets definitiefs te melden is, komen we daar – zoals altijd – als club echt direct mee naar buiten", legt hij uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen