Ex-PSV'er Alex wil met Milan terugkeren naar de top

5 juni 2014, 18:00

Oud-PSV'er Alex vervolgt zijn loopbaan bij AC Milan. De 31-jarige Braziliaanse verdediger onderging donderdag met succes een medische keuring bij de Italiaanse club, waarna de overgang afgerond kon worden. Alex is transfervrij afkomstig van Paris Saint Germain.

Alex is gelukkig met zijn contract bij AC Milan. "Ik ben heel blij om hier te zijn, ik heb veel goede dingen gehoord over de club", zegt de Zuid-Amerikaan tegen Milan Channel. "Mijn eerste indruk van de club is overweldigend. Hier is alles tot in de puntjes georganiseerd."

In zijn PSV-tijd, van 2004 tot en met 2007, kreeg Alex al de kans om bij AC Milan te tekenen. "Toen was Carlo Ancelotti hier nog trainer", weet de mandekker nog. "Uiteindelijk kwamen we elkaar toch tegen, bij Chelsea, en haalde hij me later ook naar Paris Saint Germain. Ik heb veel bewondering voor Ancelotti, hij is als een vader voor mij."

AC Milan greep afgelopen seizoen naast een Europees ticket. Als het aan Alex ligt, is dat eenmalig. "We moeten scherp aan het seizoen beginnen, om de club terug te brengen naar daar waar ze hoort, dat wil zeggen in de Champions League. We moeten weer strijden om de Scudetto."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen