Boessen moet FC Oss naar middenmoot leiden

6 juni 2014, 21:12

Wil Boessen is de nieuwe hoofdtrainer van FC Oss. De 50-jarige Limburger, die bij de Brabantse Jupiler League-club Gert Aandewiel opvolgt, zette vrijdag zijn krabbel onder een contract voor één seizoen.

"Voor mij is dit een geweldige stap", aldus Boessen in een persbericht van FC Oss, afgelopen seizoen voorlaatste in de eerste divisie. "Ik zie in FC Oss een club met veel potentie. Afgelopen seizoen hebben zij vaak met minimaal verschil verloren. Ik wil ze het duwtje in de rug geven om wel resultaat te halen. Natuurlijk met de nodige nieuwe spelers. Ik heb zin om met een talentvolle groep aan de slag te gaan en spelers beter te maken. Er ligt een mooie uitdaging om niet nog een jaar bij de onderste plekken te eindigen. We gaan voor de middenmoot. Dat is met Fortuna twee keer gelukt, dus dat gaat met FC Oss ook gebeuren."

Boessen was de afgelopen twee seizoenen trainer van Fortuna Sittard en bereikte met die club tweemaal knap de nacompetitie. Daarvoor was hij jaren assistent-coach bij VVV Venlo. In De Koel fungeerde hij twee keer als interim-trainer, na het vertrek van Jan van Dijk en Glen de Boeck.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen