Inzaghi nieuwe trainer AC Milan: "Vereerd en trots"

9 juni 2014, 17:51

Filippo Inzaghi is dolblij met de kans die AC Milan hem geeft. De 40-jarige oud-spits werd maandag bij i Rossoneri gepresenteerd als opvolger van de ontslagen Clarence Seedorf, zoals al weken in de lucht hing.

"Ik ben heel gelukkig", zegt Inzaghi tegen Milan Channel. "Vandaag is voor mij een onvergetelijke dag. Ik bedank voorzitter Berlusconi en de hele club voor het vertrouwen en deze prestigieuze mogelijkheid die zij me hebben gegeven. Ik voel me vereerd en trots om trainer te mogen zijn van een club die al voor heel veel jaren mijn leven is, een club waarmee ik onuitwisbare hoogtepunten en emoties heb gedeeld."

"Ik ga alles geven voor deze club, met toewijding, passie en vastberadenheid, zoals ik ook altijd als speler en jeugdcoach heb gedaan", besluit Inzaghi, die sinds 2001 werkzaam is in San Siro. De voormalig Italiaans international was er eerst elf jaar speler, waarna hij er medio 2012 als trainer van de jeugd aan de slag ging.

Milan bevestigde eerder op de dag het ontslag van Seedorf, die pas een half jaar in functie was. De Nederlander, als speler tien jaar actief bij AC Milan en oud-ploeggenoot van Inzaghi, slaagde er niet in de equipe uit de modestad aan een Europees ticket te helpen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen