Lahm en Müller verlengen bij Bayern München

Ger
11 juni 2014, 10:10

Philipp Lahm en Thomas Müller blijven definitief langer bij Bayern München. Dat heeft de kampioen van de Bundesliga in een officiële verklaring laten weten. Aanvoerder Lahm (30) staat nu tot de zomer van 2018 onder contract bij Bayern. De nieuwe verbintenis Müller (24) loopt nog een jaar langer door.

Beide spelers zijn afkomstig uit de jeugdopleiding van de Duitse topclub. Waar een langer verblijf van Lahm in de Allianz Arena al werd verwacht, was dat minder vanzelfsprekend in het geval van Müller. De aanvaller stond nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester United, waar hij komend seizoen zou kunnen werken onder zijn oude trainer Louis van Gaal. Met het contractnieuws is aan die speculaties een einde gekomen.

"Zowel Lahm als Müller zijn belangrijke bouwstenen voor deze club. Ze zijn hun carrière hier begonnen en zullen ook in de toekomst een belangrijke rol blijven spelen", aldus voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. Beide spelers zijn momenteel met Duitsland in voorbereiding op het WK in Brazilië. De ploeg van bondscoach Joachim Löw treft in de groepsfase Portugal, Ghana en de Verenigde Staten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen