Pirlo heeft intentie om na WK te stoppen bij Italië

11 juni 2014, 22:48

Andrea Pirlo bereidt zich momenteel met Italië voor op het WK. Het ligt in de lijn der verwachting dat het toernooi in Brazilië het laatste wereldkampioenschap is voor de geroutineerde middenvelder. Pirlo heeft de intentie om na het WK te bedanken voor La Squadra Azzurra, maar houdt wel een slag om de arm. Als de Italianen hem nog nodig hebben, dan wil hij zich wellicht bedenken.

"Ik heb al eerder aangegeven dat ik er aan denk om na het WK te stoppen bij Italië", aldus de 35-jarige Pirlo, die zijn contract bij Juventus reeds verlengde. "Ik ben al aardig op leeftijd en het is misschien goed om de weg vrij te maken voor de volgende generatie. Maar, als ik nog nodig ben, dan vind ik het geen probleem om terug te komen", geeft de ervaren kracht van Italië aan.

Italië werd op het WK ingedeeld in een pittige groep. De azuurblauwen stuiten op Engeland, Uruguay en Costa Rica. Desalniettemin denkt Pirlo dat de Italianen furore kunnen maken op het WK: "Of Italie het WK kan winnen? Natuurlijk. Ik speel om te winnen. We hebben een sterk team en hopen dat we dit doel kunnen bereiken. We hebben het in ons om ver te komen", verzekert Pirlo.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen