Oud-speler Cairo assistent bij FC Twente Vrouwen

Ger
12 juni 2014, 10:56

Ellery Cairo gaat opnieuw bij FC Twente aan de slag. De oud-speler van de Tukkers is de nieuwe assistent-trainer van de vrouwentak van de club. Hij is de opvolger van Jamory Leysner, die zich volledig gaat richten op de meidenafdeling van de FC Twente Voetbalacademie.

"Afgelopen seizoen heb ik voor de verkorte cursus Trainer/coach 3 in combinatie met Trainer/coach 2 stage gelopen bij FC Twente bij de D1 en B2. Hierdoor heb ik als trainer kennis gemaakt met FC Twente en met het team FC Twente Vrouwen", legt Cairo uit op de clubwebsite. "Ik ben enthousiast geworden en wil graag met de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn carrière als voetballer het team verder helpen in de ontwikkeling die het doormaakt. Als aanvaller denk ik verder ook mijn bijdrage te kunnen leveren in zaken zoals het aanvalsspel met het kiezen van positie en het perfectioneren van het geven van voorzetten."

Cairo kwam als voetballer in de periode 2000-2003 voor FC Twente uit. Verder speelde hij onder meer voor Feyenoord, NAC Breda, Heracles Almelo en Hertha BSC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen