'Everton-coach bekijkt Lens, Martins Indi en De Vrij'

Ger
12 juni 2014, 12:30

Roberto Martinez was woensdag aandachtig toeschouwer bij de training van Oranje in Rio de Janeiro. De trainer van Everton is in Brazilië om als commentator aan te schuiven bij de Amerikaanse televisiezender ESPN. Volgens Engelse media maakte Martinez echter ook van de gelegenheid gebruik om enkele Nederlandse spelers te scouten.

De Spaanse oefenmeester (40) zou de namen van Jeremain Lens, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij op zijn lijstje hebben staan, zo meldt The Daily Mail. Eerstgenoemde international staat onder contract bij Dinamo Kiev, terwijl de twee verdedigers hun brood verdienen bij Feyenoord. Martinez praatte naast het trainingsveld met de eveneens aanwezige Ruud van Nistelrooy. De twee wilden duidelijk niet dat hun woorden werden opgevangen en hielden daarom een hand voor de mond.

Martinez beleefde afgelopen jaar een prima debuutseizoen bij Everton. Met aantrekkelijk voetbal was de ploeg uit Liverpool lang in de race om zich te kwalificeren voor de Champions League. Uiteindelijk sloot Everton de Premier League als vijfde af, goed voor een Europa League-ticket.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen