VVV benadert Maaskant: "Wil het wel eens aanhoren"

12 juni 2014, 17:47

VVV Venlo is op zoek naar een nieuwe hoofdcoach en liep in deze zoektocht al meerdere malen een blauwtje op. De Limburgse club kreeg al nul op het rekest van Harm van Veldhoven, Maurice Steijn, Ruud Brood en Pim Verbeek, maar hengelt nu naar de diensten van Robert Maaskant, die assistent-coach bij het Amerikaanse Columbus Crew is. Dat meldt Voetbal International.

Stan Valckx, adviseur voetbalzaken bij VVV, werkte bij het Poolse Wisla Krakau samen met Maaskant en heeft de coach enigszins gepolst voor een nieuwe samenwerking. "Stan heeft me gisteren gevraagd naar mijn plannen als trainer", sprak Maaskant, die eigenlijk tot het einde van het jaar in de Verenigde Staten wil blijven. "Stan kent mijn situatie. Ik heb het prima naar mijn zin bij deze club en in deze competitie."

"Maar ik ben er wel achter dat ik toch echt een hoofdtrainer ben", vervolgt de coach. "Dat gevoel begint bij mij ook steeds meer te kriebelen. De afspraak met Columbus is dat ik weg kan als er iets langskomt. Ik heb al een aantal clubs afgezegd. Je weet nooit wat er nog gebeurt", aldus Maaskant, die VVV nog niet concreet zag worden en niet weet of een dienstverband bij de club uit Venlo wat voor hem is: "In principe ga ik niet in de Jupiler League werken, zeg ik eerlijk. Maar omdat Stan hierbij betrokken is, wil ik het toch wel eens aanhoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen