Vitesse plukt Maas weg bij RKC en heeft technische staf rond

12 juni 2014, 18:26

Vitesse heeft het technisch kader voor het komend seizoen rond. Rob Maas zal worden toegevoegd aan de technische staf. De assistent-coach vertrekt bij RKC Waalwijk en zal hoofdcoach Peter Bosz gaan assisteren in Arnhem. Vitesse meldt op de officiële clubsite dat Maas voor twee seizoenen tekent.

De Maas is de opvolger van de Spanjaard Albert Capellas, die naar Brondby IF verkaste. De afgelopen jaren was de 44-jarige trainer werkzaam bij RKC, dat grootse plannen met de coach had. Hij was de beoogd opvolger van Martin Koopman, die komend seizoen aan het roer staat bij de Waalwijkse club. Desalniettemin kiest Maas dus voor een dienstverband bij Vitesse.

Mo Allach, de technisch directeur, is meer dan tevreden met de aanstelling van de nieuwe assistent-coach: "Na het vertrek van Albert, die het fantastisch heeft gedaan, hebben we de tijd genomen om de juiste opvolger te vinden. Ik ken Rob en heb hem destijds de kans geboden zich als trainer bij RKC Waalwijk te ontwikkelen. Zijn kwaliteiten zijn bekend, hij deelt de voetbalvisie van Vitesse en is daarmee een versterking voor de technische staf."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen