Milan eist Champions League-voetbal van opvolger Seedorf

13 juni 2014, 15:44

De aanstelling van Filippo Inzaghi als hoofdcoach van AC Milan moet het startschot zijn voor een opmars van de Milanese grootmacht. De Rossoneri willen vanaf het seizoen 2015/16 weer in de Champions League acteren. Deze eisen stelt Barbara Berlusconi, directrice bij Milan en de dochter van voorzitter Silvio Berlusconi.

Inzaghi werd onlangs benoemd tot opvolger van Clarence Seedorf, die na een kort dienstverband de laan uitgestuurd werd door de club uit de modestad. Milan wist het afgelopen seizoen geen ticket voor Europees voetbal te grijpen en daarom wil de clubleiding dat er het nodige verandert bij de club. "We hebben veel met Inzaghi gesproken over volgend seizoen. We werken goed samen, hij is zeer enthousiast", sprak Barbara Berlusconi tegen Milan Channel.

"Het doel is om ons volgend seizoen weer voor de Champions League te plaatsen", vervolgt de directrice. Om deze doelstelling te kunnen bewerkstelligen plukte Milan deze transferwindow zowel Alex als Jérémy Ménez weg bij Paris Saint Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen