Samaras houdt hoop: "We moeten positief blijven"

15 juni 2014, 17:44

Griekenland kwam zaterdagavond van een koude kermis thuis, aangezien het haar eerste WK-duel met 3-0 verloor van Colombia. Georgios Samaras, oud-speler van sc Heerenveen, beseft dat de Grieken teleurgesteld hebben, maar heeft nog steeds vertrouwen in het restant van het mondiale toernooi.

"We moeten meer bieden op het toernooi, maar ik denk dat we toch wel wat hebben laten zien", sprak Samaras over de nederlaag tegen de Colombianen op FIFA.com. "Ik weet dat iedereen op voorhand verwachtte dat Griekenland met elf man achter de bal zou spelen, maar ze hebben toch een aanvallend ingesteld team gezien. We hebben gespeeld om te winnen en deze filosofie zal niet veranderen", verzekert de Griekse aanvaller.

"De wedstrijd tegen Japan is er een die we moeten winnen", vervolgt Samaras. "We moeten positief blijven en op dezelfde wijze doorgaan", weet de voormalig Heerenveen-aanvaller, die de afgelopen seizoenen in het shirt van Celtic speelde, maar nog niet weet hoe zijn toekomst eruit ziet. "Ik ben eerst 100 procent gefocust op het nationale team. Als het toernooi klaar is, dan ga ik de opties bekijken. Het is wel raar dat ik me geen Celtic-speler meer voel", geeft Samaras toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen