Ronaldo is '100 procent fit' voor clash met Duitsland

15 juni 2014, 23:34

Er waren veel twijfels rondom de fysieke gesteldheid van Cristiano Ronaldo, maar de vedette van Portugal stelt dat hij '100 procent' fit is en zodoende klaar is om Portugal naar een goede resultaat tegen Duitsland te loodsen.

Portugal heeft zich de afgelopen tijd voorbereid op het WK in Brazilië, maar niet de prestaties in de oefeninterlands, maar de fitheid van Ronaldo was het grootste gespreksonderwerp bij de selectie van bondscoach Paulo Bento. De aanvaller van Real Madrid was aan het kwakkelen met hamstring- en knieklachten. Desalniettemin stelt Ronaldo dat hij tijdig hersteld is voor de kraker tegen Duitsland, die komende maandag gespeeld wordt.

"De fysieke problemen zijn verleden tijd", sprak Ronaldo in een persconferentie. "Sinds de start van mijn carrière is er niet één dag geweest dat ik geen pijn voelde. Ik ben klaar en voel me goed", zegt de Portugees, die benadrukt dat het om het team gaat en niet om hemzelf: "Een speler is geen team. Ik kan het hele team niet dragen", aldus Ronaldo.

Naast Portugal en Duitsland maken Ghana en de Verenigde Staten deel uit van Groep G.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen