Trotse Benzema: "Ik zag meteen al dat hij zat"

16 juni 2014, 02:06

Karim Benzema was zondagavond de grote man bij Frankrijk, dat het WK voortvarend startte met een 3-0 overwinning op Honduras. De Franse spits kon zijn geluk niet op na de wedstrijd, waarin hij tweemaal trefzeker was en ook nog eens een belangrijke rol speelde in de derde treffer, die gekenmerkt werd door het gebruik van de doellijntechnologie.

"Ik ben zeer blij en erg trots", sprak Benzema na de gewonnen wedstrijd tegen Honduras. "Een hattrick was geweldig geweest, maar het is belangrijk dat we drie punten gepakt hebben", aldus de spits van Real Madrid, die vindt dat hij niet alleen afgerekend moet worden op het aantal doelpunten: "Sommige mensen beoordelen mij op mijn doelpuntenproductie, maar ik vind dat ik op veel manieren kan bijdragen aan het team."

Over de totstandkoming van de 2-0 werd nog lang nagepraat. Een inzet van Benzema rolde via de binnenkant van de paal en het handje van Honduras-goalie Noel Valladares nét over de doellijn. De technologie toonde aan dat het inderdaad een doelpunt was. "Ik zag meteen al dat hij zat", zegt Benzema vastberaden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen