Peralta: "Brazilië is sterk, maar niet onverslaanbaar"

16 juni 2014, 22:25   Bijgewerkt: 16 juni 2014, 23:55

Mexico gaat zijn huid duur verkopen tegen Brazilië, komende dinsdag in Fortaleza. Dat belooft Oribe Peralta. De aanvaller weet wat het is om te schitteren tegen de Goddelijke Kanaries. Twee jaar geleden bezorgde hij Mexico olympisch goud, door in de finale tegen Brazilië beide doelpunten te maken. Bovendien was Peralta vrijdag matchwinner in het openingsduel met Kameroen (1-0).

Mexico had het moeilijk in de kwalificatiecyclus. Pas na het aantreden van bondscoach Miguel Herrera begon het te lopen bij El Tri. "Hij heeft een winnaarsmentaliteit en die brengt hij ook over op ons", zegt Peralta op de FIFA-website. "We geloven in onszelf, we geven alles en doen wat hij van ons vraagt, namelijk de bal zoveel mogelijk in de ploeg houden."

"Na een moeilijke kwalificatiereeks, gaat het nu duidelijk veel beter", aldus Peralta. "We hebben ons ritme gevonden. Dankzij de winst op Kameroen leven we ontspannen toe naar het duel met Brazilië. We kunnen dan een volgende stap naar ons doel zetten. Maar Brazilië is sterk, heel sterk. We gaan hen echter wel het leven zuur maken, want deze wedstrijd wordt cruciaal. Brazilië is sterk, maar niet onverslaanbaar als wij goed spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen