'Rekik meldt zich bij City, maar wordt wellicht wel weer verhuurd'

17 juni 2014, 09:51

Het lag al in de lijn der verwachting, maar Karim Rekik zal deze zomer inderdaad terugkeren naar Manchester City. De centrale verdediger kwam het afgelopen seizoen voor PSV uit, maar moet zich in de voorbereiding weer melden bij zijn eigenlijke werkgever. Toch blijft het aannemelijk dat er nog een vervolg komt aan de huurperiode van Rekik bij PSV. Dat meldt De Telegraaf.

City wil dat Rekik zich in Manchester meldt, zodat het kan kijken in hoeverre de Nederlandse verdediger zich ontwikkeld heeft. Wellicht kiezen The Citizens er in een later stadium, als de WK-gangers weer teruggekeerd zijn, voor om het defensieve talent wederom tijdelijk bij PSV te stallen.

PSV had vorig jaar overigens de optie om Rekik te huren voor twee extra seizoen, maar daar zag het destijds vanaf. Hier speelde de ontwikkeling van Jorrit Hendrix en belangrijke rol in. PSV heeft grootse plannen met de jonge verdediger, die door de lange afwezigheid van Stijn Schaars eerst vooral weer op het middenveld geposteerd lijkt te worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen