Mexico wil het Brazilië moeilijk maken in 'cruciaal duel'

17 juni 2014, 13:48

Oribe Peralta was vorige week de redder van Mexico, dat dankzij zijn treffer wist te zegevieren over Kameroen (1-0). De Mexicanen nemen het vanavond (dinsdag) om 21.00 uur Nederlandse tijd op tegen gastheer en titelfavoriet Brazilië. Peralta wil het de Selecão zo moeilijk mogelijk maken.

"Na een moeizame kwalificatiereeks staat het team er nu veel beter op. We zijn in een bepaald ritme gekomen", zegt de Mexicaanse spits op FIFA.com. Hij laat zich niet gek maken door het affiche van vanavond, het treffen met Brazilië: "We blijven kalm. Het wordt natuurlijk wel een zeer zware wedstrijd. Maar, we zullen het zo moeilijk mogelijk maken. Het is een cruciale wedstrijd. Als we goed spelen, dan kunnen we winnen", aldus Peralta.

Tot verbazing van velen maakte Javier Hernández, spits van Manchester United, geen deel uit van de startopstelling van Mexico. Peralta wijt dit aan de hevige concurrentie: "Niemand kan het rustig aan doen. Er is sprake van een gezonde concurrentiestrijd op onze trainingen. Iedereen geeft het maximale om in de basis te beginnen. Dan is het vervolgens aan de coach", stelt de spits.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen