Uitblinker Sterling wisselt mogelijk van positie met Rooney

18 juni 2014, 14:50

Raheem Sterling viel in de WK-wedstrijd tegen Italië (2-1 verlies) in positieve zin op bij Engeland. De kleine aanvaller was, als schaduwspits achter Daniel Sturridge, een plaag voor de Italiaanse defensie. Er zijn echter geluiden dat hij zijn plaats in het centrum moet afstaan aan Wayne Rooney, die tijdens het eerste duel op de linkerflank geposteerd stond. Sterling doet er niet moeilijk over.

"Waar ik ook speel, ik ben blij om te spelen", sprak Sterling tegen Sky Sports. "Ik ben een teamspeler. Ik zal keihard werken, ongeacht op welke positie ik sta. Ik denk niet dat het team om mij heen gebouwd was tegen Italië. Ik denk dat de manager (Roy Hogdson, red.) toen gewoon vond dat het de juist positie voor mij was", vervolgt de aanvaller van Liverpool, die na de wedstrijd tegen Italië door velen beschouwd werd als de beste Engelsman.

De kans is aannemelijk dat Sterling het donderdagavond (21.00 uur) tegen Luis Suarez, zijn ploeggenoot bij Liverpool, opneemt. De Engelse aanvaller hoopt eigenlijk dat hij Suarez, die herstellende is van een blessure, niet treft. "Ik zie hem liever niet het veld", knipoogt Sterling. "Het is een geweldige speler, dat weten we allemaal."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen