Casillas: "Vier jaar terug zat het mee en nu zat het tegen"

19 juni 2014, 00:28

Iker Casillas vraagt het Spaanse volk om vergiffenis na de roemloze uitschakeling op het WK. Het lot van de regerend Europees en (uittredend) wereldkampioen is al na twee duels bezegeld. Na de 1-5 tegen het Nederlands elftal van vrijdag was Chili woensdag met 0-2 te sterk voor Spanje.

"Het zegt genoeg als je op een WK je eerste twee wedstrijden verliest", zei Casillas na afloop voor de Spaanse televisie. "We vragen de mensen om vergiffenis. Hopelijk weten ze dat wij er alles aan gedaan hebben om hen opnieuw blij te maken, maar het mocht niet zo zijn."

"Wij zijn de eersten om in de spiegel te kijken en we zijn aangeslagen. Dit is een harde klap, maar we moeten het accepteren", aldus Casillas, die nog niet weet of het duel met Chili zijn laatste interland was. "Dat is afwachten. Deze groep verdient in elk geval een beter afscheid dan dit. We moeten nu zorgen dat we goed afsluiten tegen Australië. En het enige dat we kunnen doen, is Chili feliciteren en naar de toekomst kijken. Chili heeft uitstekend gespeeld."

"Als je uit vorm bent en ook het geluk niet aan je zijde hebt op een WK, dan kan zoiets gebeuren. Dit had niemand verwacht", vervolgde Casillas. "Dit is voetbal. Vier jaar geleden zat het mee en nu zat het tegen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen